Be

BEhaviour club

De Behaviour Club is een sociale onderneming, bestaande uit een stichting en een BV, met als missie om vanuit de synergie tussen wetenschap en praktijk voor betere gedragsveranderingsinterventies te zorgen, waarmee we mens, merk, milieu en maatschappij vooruit helpen. Iedereen die bezig is met ‘gedrag’ kan zich gratis aansluiten bij de Behaviour Club.Interessant? Meedoen? Advies nodig? Lees dan vooral verder!

waarom behaviour club?

De coronapandemie heeft ons meer dan ooit met de neus op de feiten gedrukt. Wat er in de praktijk terecht komt van beleid en maatregelen hangt grotendeels af van de gedragskeuzes van burgers. Wat bepaalt ons gedrag?
We willen meer begrip voor de mensen om ons heen voor de beste aansluiting met klanten, burgers, bewoners of medewerkers. Hoe kunnen we optimaal inspelen op hun behoeften, gevoeligheden en wensen?

Beleidsmakers, marketeers, wetenschappers en communicatieprofessionals zijn dagelijks bezig met op de juiste manieren raken van de mens. Vaak werken we echter nog vanaf onze eilandjes en vergeten we van elkaar te leren. Soms weten mensen nog niet eens af van het ‘gedragsveranderingsgebied’.
Daarin willen we met de Behaviour Club verandering brengen.

BEHAVIOR CLUB

PAND NOORD Meeuwenlaan 98-100 1021 JL Amsterdam

CONTACT

020 – 632 5805
info@behaviourclub.nl

Een initiatief van Bureau Buhrs